Megosztás
domik

A mi történetünk.

1994-től

Eleinte kis létszámmal, majd egyre nagyobb munkaerő igénybevételével dolgoztunk, főként kőműves munkákat végeztünk. Telephelyünket tíz év után Solt város központjában hoztuk létre 2004-ben.

A későbbiek során, az igények bővülésével homlokzatképzéssel, külső-belső festéssel kezdtünk el foglalkozni, valamint a nagyobb projektjeink által tapasztalatot szereztünk csarnoképítések, ipari technológiák és ipari beton térburkolatok készítése terén is.

Vállalkozásunk jelenleg egy tizennégy fős csapattal dolgozik, alkalmazottaink között tudhatunk kőműveseket, festőket, burkolókat és technikusi végzettségű szakembereket is. A hatékony munkavégzés érdekében rendelkezünk a feladatokhoz megfelelő munkaeszközökkel és gépekkel, alkalmazottaink korszerű gépjárműparkot vesznek igénybe a munkaterületek megközelítéséhez. Nagyobb létszámot igénylő munkáknál számos alvállalkozó céget tudunk felvonultatni a többéve fennálló felhőtlen munkaviszony révén.

Növekedésünket kitűnően bizonyítják nyertes pályázataink közbeszerzések tekintetében: évről évre több állami beruházást tudunk megnyerni és maximális minőségben elvégezni, melyet az ISO 9001 tanúsítvány megléte garantál.

Pásztor Imre
Ügyvezető igazgató

0
Befejezett munka

0
Elégedett ügyfél

0
Ezer munkaóra

Munkatársaink

Find on

Pásztor Imre József

Ügyvezető

Find on

Pásztor Balázs

Magasépítő Technikus

Find on

Pásztor Imre Józsefné

Titkárnő

Filozófiánk

1

Jövőkép

Cégünk alapelve, hogy jövőbeni sikerünk és stabilitásunk egyik záloga a folyamatos fejlesztés és innováció, de nem csak üzleti oldalon, hanem saját tárgyi ill. humán erőforrásaink és folyamatink területén egyaránt.

2

Érték

Büszkék vagyunk munkatársainkra, akik az elvárt minőséget szem előtt tartva, felelősségük teljes tudatában, kreatívan valósítják meg megrendelőink elképzelését. Tudásuk legjavát adják mindig, mindenkinek.

3

Stratégiánk

A bevonat Bt. célja hogy megrendelői a legmagasabb fokú biztonsággal választhassák cégünket beruházásaik során. A cégvezetés illetve az alkalmazottak mindent megtesznek annak érdekében, hogy az elkötelezettség, a megbízhatóság, a rugalmasság és a szakértelem cégünk nevéhez fűződően valódi értéket képviseljenek.